help balloonFremmedspråk

Både for yrkesfag, studiespesialiserende og for minoritetsspråklige

book link02

Duolingo

Dulingo er tilrettelagt for bruk på lavere grad av sikkerhet.

https://www.duolingo.com/

 

Exploring English

På denne nettsiden finner du mye nyttig stoff som vil hjelpe deg med utforskningen av det engelske språket. Her er det ekstra kapitler, oppslagsstoff, hjelpemidler som elektroniske ordbøker og corpus - og en mengde interaktive oppgaver.

http://exploringenglish.cappelendamm.no/

Vær OBS på at dette er en ganske gammel side hvor svært mye av de interaktive oppgavene er basert på Flash. Flash er ikke støttet i dagens DFS, og dermed vil ikke oppgavene virke heller.

 

TracksbannerLæreverk i engelsk: https://tracks.cappelendamm.no/
Tracks SF – Engelsk for studieforberedende Vg1
Tracks – Engelsk for yrkesfag Vg1/Vg2

Tracks pro er kun tilgjengelig på lavere grad av sikkerhet. De øvrige sidene er også fine på høy grad av sikkerhet, men med nye begrenset funksjonalitet.


 

Access

Access er Cappelen Damms læreverk i engelsk for Vg1, Vg2 og Vg3. Her finner du finne oppgaver, tekster, lydfiler, lenker og andre ressurser til tekstene i bøkene. Nettstedet er et supplement til læreboken og er gratis for elevene.

https://access.cappelendamm.no/

 

 

new flightNew Flight 1-3 er Cappelens læreverk i engelsk for ungdomstrinnet. Nettstedet er et supplement til lærebøkene, og her vil du finne oppgaver, spill og lenker til hvert eneste kapittel i bøkene. Alt vil være på engelsk.

https://newflight.cappelendamm.no/

 

 

 

Campus engelsk01Campus Inkrement utvider og det er nå lagt til funksjonalitet for engelskundervisning. Så langt er det fokus på engelsk for ungdomstrinnet. Engelskleksjonene er laget av Ingrid Aukan (Kjent som Lærer Ingrid på YouTube) fra Sør-Tustna skole.

https://campus.inkrement.no/281329

 

Grip portal

Grip tilbyr opplæring i grunnleggende ferdigheter i fag som engelsk og samfunnsfag.

https://gripportal.no/