NDLA gjennomsiktig Meyene på NDLA virker nå på høy grad av sikkerhet. Dette gjør det mulig å bla seg frem til den siden man ønsker. Dette har tidligere ikke vært mulig. 

Campus Inkrement nå også for engelskfaget

Campus Inkrement har lenge vært en skattekiste for realfagslærere. Nå utvides funksjonaliteten til å omfatte engelsk.

Campus engelsk01

Kursene som er lagt opp så langt er beregnet for ungdomsskolebruk, men kan også benyttes i videregående opplæring. Campus Inkrement for engelsk er åpen på både høy og lav sikkerhet.

lovdata2Lovdata er åpen! Nettsiden inneholder blant annet norges lover. Nettsiden finner du her: https://lovdata.no/

 

Lovdata er en privat stiftelse opprettet i 1981 av Justisdepartementet og Det juridiske fakultet i Oslo. Stiftelsens formål er å opprette, vedlikeholde og drive systemer for rettslig informasjon. Stiftelsen kan også bidra til forskning og utvikling innenfor stiftelsens formål.

Google Maps er nå tilgjengelig

Du kan nå benytte Google Maps

LOGO gmaps Logo128x128

NDLA gjennomsiktig

Eksamenstips fra NDLA

Trenger du hjelp til eksamen? Gruer du deg? Fortvil ikke, på denne siden har NDLA samlet eksamenstipsene som får deg til å prestere maksimalt når det virkelig gjelder. Mye fungerer også på høy sikkerhet.

Sjekk http://ndla.no/nb/node/132866

 

Skilt

http://snartlappen.no er åpnet for lav sikkerhet. Dette er en gratis side der du kan gjennomføre prøver med samme type spørsmål som du kan få på teoriprøver for førerkort.

Denne siden er enkel å navigere i og en god ressurs for deg som trenger å øve deg til teoriprøven.

Wikibooks-logo svgWikibøker

Wikibøker er et bibliotek med gratis lærebøker og annet læremateriale. Innholdet er fritt tilgjengelig og vil alltid forbli det. Den norske utgaven av Wikibøker inneholder nå 1 013 oppslag, noen på bokmål, andre på nynorsk. Noen finnes på både bokmål og nynorsk; her er begge skriftformene velkomne! Alle, også du, kan bidra på Wikibøker – de første skrittene er ganske enkle!

http://no.wikibooks.org

 

Store norske leksikon

Nettsiden store norske leksikon er nå tilgjengelig på høy grad av sikkerhet. Dette er det eneste tilgjengelige leksikonet på HS. 

Sjekk: https://snl.no/

 

Nyheter!

Her kommer det oppdateringer på nye sider som er tilgjengelige for elevene.